Spring til indhold

Update: Sådan laver du intern link building i 2021

Lyndon aka Darth Autocrat delte for nyligt en forfriskende tråd på Twitter (faktisk to), af i alt 47 dele, hvor han systematisk reflekterer højt om interne links i 2021.

Uanset om du er enig eller ej i hans betragtninger, så er der en chance for at du lærer noget nyt, eller i værste fald får bekræftet en eller flere af dine eksisterende overbevisninger.

I første tråd bliver definitionen af intern linkbuilding skåret godt ud i pap, hvor diverse hv-spørgsmål bliver besvaret (hvad, hvorfor, hvornår, hvor og hvordan).

Og i anden tråd bliver der lagt vægt på den praktiske optimering.

Synes i sær det er værd at kaste lidt lyst på punk 40:

Ergo, budgeter dine interne links, såvel som de eksterne!

Jeg oplever næsten altid at de hjemmesider jeg arbejder med, har links de kan undvære.

Og hvis vi tilsidesætter spekulationerne om den potentielle SEO-gevinst et øjeblik, så er der fra et brugeroptimeringsperspektiv, heller ingen grund til at præsentere flere valgmuligheder end højst nødvendigt.

Hvis jeg skal tillade mig at sætte min pointe lidt på spidsen, så fjerner du vel også linket til dit WordPress tema i bunden af din nye hjemmeside, ikke? 🤓

Klik dig ind på de to tråde nedenfor, hvis du ønsker at læse alle 47 punkter.

Tråd 1 af 2

Tråd 2 af 2

nv-author-image

Sillas Larsen

Hej! Jeg hedder Sillas, og det er mig der skriver her på siden. Jeg har været: SEO ansvarlig hos nogle af Danmarks største internetsucceser, SEO konsulent såvel som SEO specialist i webbureau, co-founder af en række webshops som hovedansvarlig for SEO, og indehaver af en række danske og internationale affiliate-sider. Jeg håber du får gavn af min side. Hvis du har spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte mig.

Har du spørgsmål eller andet? Så del gerne her! ✍️

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *